dimarts, 9 d’abril del 2013

L'INICI D'UN REPTE

Quan començam un projecte sempre tenim molts dubtes. Potser tenim clar què volem fer, però com ho iniciam? quines passes hem de seguir? ens solen sortir un munt d'interrogants.

el gran dilema


Doncs sí, ho heu interpretat bé... he de començar un projecte!! i és un gran repte per a mi  però al mateix temps m'il·lusiona.
El fet és que he de fer un documental, sí tal qual!... un documental! però senzill, eh?, vull dir curt, entenedor, proper.. vaja "amateur". 
Dit d'aquesta manera encara et fa tirar més enrera, veritat?, però capgirem la situació. Es tracta de tenir l'oportunitat de mostrar algun aspecte o tema relacionat amb l'educació infantil (0-3) en format visual. Una manera més dinàmica, innovadora? potser ho podríem dir així, de fer arribar a la gent aquest tema. De fet he fet una petita recerca, i no és que hagi trobat moltes històries que parlin sobre aquesta franja d'edat, ja sigui perquè no és una educació obligatòria o perquè simplement sembla no presentar molts problemes, al final només "guarden" als infants no?... bé, continuem!

Per això fer petits projectes com aquest, pot ajudar a prendre consciència d'un mateix (en aquest cas jo), de les coses que saps i/o que no imaginaves que sabies, de les moltes coses que no saps, del què t'envolta, del què s'amaga darrera les coses que no volem mirar...i conseqüentment, totes aquestes reflexions poden convertir-se en suports i noves mirades per les altres persones.

Però tornem a l'inici, LES GRANS PREGUNTES a l'hora d'iniciar un projecte:
















Doncs sí! és un crit d'ajuda, però no una ajuda a la desesperada, sinó que és una crida a la participació, una pregunta per valorar els interessos o les preocupacions que tenim com estudiants, practicants, futurs mestres, mestres consolidats, germans/es, mares/pares...

A veure si amb la vostra ajuda puc anar construint aquest projecte. Us animau?


Competències:

1.2. He intentat trobar una bona manera per mostrar les meves idees i que aquestes s'adeqüecin a l'objectiu plantejat.
1.3. He revisat altres blocs per tal de nodrir-me de noves idees i aprendre dels companys/es.
2.3. He anotat els meus objectius de cara al documental final.
5.2. He intentat contextualitzar les meves idees i els meus objectius per tal de captar la participació dels altres.
5.3. He anotat i recollit altres idees de diferents documentals per tal de millorar les meves o confirmar el bonc camí emprès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada